Tapahtumat

Olemme kasanneet tälle sivulle Otavan Asemalla järjestettäviä tapahtumia:

Tulevat tapahtumat:

 

Vuosi 2018 on suunnittelussa.  Mikäli Sinulla on ideoita järjestettäväksi tapahtumaksi, otathan yhteyttä!

Menneet tapahtumat:

Savon radan päivä la 7.10.17

Tervetuloa tutustumaan Otavan-Vuolingon-Hiirolan-Kalvitsan-Haukivuoren asemille kylätapahtumissa, hyppäämään museojunaan, näkemään mobilistien autot! Otavassa kahvio, myytäviä muotoilutuotteita ja katsantokannasta riippuen vintagea tai rompetta. Jos hankinnat polttelevat, varaathan käteistä mukaan!

Ohjelma ja aikataulu:

Otavan asema on auki klo 09.30-n. klo 12.00, ketään ei ajeta pois…

Lättähattu vierailee Otavassa n. klo 10.36 -10.57 ja 15.30-15.45

MADWeek 2017 Otavan asemalla

Otavan Asema osallistuu vuoden 2017 Mikkeli Art&Design -viikkoon seuraavalla kattauksella:

Pelisuunnittelutyöpaja

Pelihahmotyöpaja Otavan asemalla la 16.9 klo 10-16

Oletko kiinnostunut pelihahmojen suunnittelusta? Haluaisitko saada niiden suunnitteluun ammattilaisten vinkkejä ja tuntumaa alalla työskentelystä? Tervetuloa ainutkertaiseen, luovaan työpajaan, jossa pääset sisälle ammattimaisen hahmosuunnittelun menetelmiin, pääset kokeilemaan työvälineitä ja hiomaan taitojasi yhteisissä harjoituksissa!

Avoimet ovet Otavan asemalla

Tutustuminen Otavan asemaan Ke 20.9.2017 klo 10-18

Tervetuloa tutustumaan Otavan vanhaan rautatieasemaan ja rautatiemiljööseen!

Miljöö käsittää rautatieaseman, tavara-makasiinin, alkuperäisen ulkorakennuksen ja asemapuiston. Asema on rakennettu 1886 ja se on ollut keskeinen tapahtumapaikka Otavan taajamassa. Esillä on esineistöä, valokuvia ja tarinoita Otavan ja aseman vaiheista ennen ja tässä hetkessä.

Olet tervetullut jättämään myös oman, asemaan liittyvän tarinasi, jotka kasataan sähköisesti julkaistavaksi tapahtuman jälkeen.

Tutustumismahdollisuus teollisten muotoilijoiden suunnittelu studioon ja prototyyppeihin. Tutustumisen aikana mahdollista ostaa kahvilatuotteita ja Otavan aseman muotoilijoiden muotoilutuotteita.

Syanotypia -työpaja

Syanotypia työpaja

Ma 18.9.2017 klo 10-16

Pe 22.9.2017 klo 14-18

Syanotypia-työpajassa pääset tekemään valokuvia syanotypia- eli sinikopiotekniikalla akvarellipaperille. Tekniikalla saa hyvin kauniita sinisen sävyisiä kuvia. Syanotypiota kutsutaan myös aurinkokuviksi sillä ne valotetaan UV-valolla.

Valotettava kuva-aihe voi olla kalvolle tulostettu negatiivinen valokuva, kalvolle piirretty kuva tai peittävää materiaalia esim. lehtiä tai kukkia.

Lisätietoja Mikkeli Art & Design weekistä:

Etusivu