Pelisuunnittelutyöpaja

Pelihahmotyöpaja Otavan asemalla la 16.9 klo 10-16

Oletko kiinnostunut pelihahmojen suunnittelusta? Haluaisitko saada niiden suunnitteluun ammattilaisten vinkkejä ja tuntumaa alalla työskentelystä? Tervetuloa ainutkertaiseen, luovaan työpajaan, jossa pääset sisälle ammattimaisen hahmosuunnittelun menetelmiin, pääset kokeilemaan työvälineitä ja hiomaan taitojasi yhteisissä harjoituksissa!

Ennakkoilmoittautuminen, max 20 henkeä. Innokas mieli ja omat piirustusvälineet mukaan. Sopii hyvin ryhmässä osallistuttavaksi. Osallistumismaksu 25€, joka mahdollistaa erilaisilla materiaaleilla kokeilun.

Aikaisempi kokemus peleistä tai piirtämisestä ei ole välttämätön, mielenkiinto aiheeseen riittää. Työpaja tarjoaa pelialasta kiinnostuneelle sisältöjä, joita on hankala löytää itsenäisesti ja saat vinkkejä oman työskentelysi kehittämiseen. Jos sinulla on polte peleihin ja haluat alalle töihin, tätä ei kannata jättää väliin!

 

Sijainti:

Otavan vanha rautatieasema. Otavan taajamassa 12 km Mikkelistä etelään. Pysäköintimahdollisuus. Jos liikut julkisilla, katso vinkkiä:

http://www.otava-seura.net/otavan-bussiliikenne/

Ennakkoilmoittautuminen (14.9.mennessä):

Tapahtuma lähenee! Älä jää Facebook-tykkäilemään, vaan laita ilmoittautumisposti ja saa kättä pidemmät tapahtumaan osallistumiseksi postiisi! Vain 25€!

Ilmoittautumiset:

tytti.vuorikari@otavanasema.fi

 

Lisätietoja:

Kysyttävää, mietteitä & huolia kaikesta mahdollisesta:

tytti.vuorikari@otavanasema.fi

Lisätietoja työpajan pelitaiteen ammattilaisista, Kasper Peltosesta ja Henri Suhosesta:

http://drawery.fi/

https://www.instagram.com/drawery_workshop/

https://www.facebook.com/draweryworkshop