Tutustuminen Otavan asemaan

Ke 20.9.2017 klo 10-18

Tervetuloa tutustumaan Otavan vanhaan rautatieasemaan ja rautatiemiljööseen! Miljöö käsittää rautatieaseman, tavara-makasiinin, alkuperäisen ulkorakennuksen ja asemapuiston. Asema on rakennettu 1886/1913 ja se on ollut keskeinen tapahtumapaikka Otavan taajamassa.

Esillä on esineistöä, valokuvia ja tarinoita Otavan ja aseman vaiheista ennen ja tässä hetkessä.

Olet tervetullut jättämään myös oman, asemaan liittyvän tarinasi, jotka kasataan sähköisesti jaettavaksi tapahtuman jälkeen.

Tutustumismahdollisuus teollisten muotoilijoiden suunnittelu studioon ja prototyyppeihin. Tutustumisen aikana mahdollista ostaa kahvilatuotteita ja Otavan aseman muotoilijoiden muotoilutuotteita.

Opastettu kierros: kellonajat 12, 14, 16, tai vapaa tutustuminen elämyskartan kanssa, kesto n. 30min-1tunti. 4€ aikuiset, 2€ lapset, opiskelijat ja eläkeläiset. Kierroksen maksuun sisältyy pieni muisto Otavan asemalta.

Sijainti:

Otavan vanha rautatieasema Asematie 6A 50670 Otava. Otavan taajamassa 12 km Mikkelistä etelään. Mikkelistä pääsee julkisella liikenteellä ja 5-tietä kulkevat pikavuorot pysähtyvät n.0,5km päähän. Pysäköintimahdollisuus.